به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی ندای البرز، همزمان با هفته تأمین اجتماعی و بهزیستی، مدیر کل تأمین اجتماعی استان قزوین، معاون بیمهای و رئیس شعبه شهر صنعتی البرز این سازمان از شرکت گروه بهداشتی فیروز بازدید کردند.
در این دیدار، سید محمد موسوی مدیر عامل گروه بهداشتی فیروز و بنیانگذار کانون معلولین توانای استان قزوین در سخنانی ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی، امنیت اجتماعی را مهمترین مقوله در وضعیت کنونی معیشت کارگران دانست و گفت: رمز پایداری صنعت بیمه فعالیت در فضای کسب و کار بوده و تامین اجتماعی سازمانی سرمایهدار و با رویکرد اجتماعی است.
موسوی افزود: متاسفانه بدهی سنگین دولت و کارفرمایان به سازمان تأمین اجتماعی موجب شده تا سرمایهگذاری گسترده شرکتهای وابسته نیز تاثیری در روند امور به این سازمان نداشته باشد.
تولید١٢١ نوع محصول در گروه بهداشتی فیروز
وی ادامه داد: در گروه بهداشتی فیروز ١٢١ نوع محصول توسط ١۴١ معلول جسمی حرکتی، ۴١ نابینا و کمبینا ، ٨٠ ناشنوا و ۸ نفر ویلچری تولید میشود که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه صادر میشود.
موسوی گروه بهداشتی فیروز را نهادی با اعتقاد و دارای رویکرد الهی برشمرد و عنوان کرد: مجموعه ما خود را صاحب سرمایه ندانسته و با اعتقاد به اینکه ” تمامی سرمایه متعلق به خداوند است” وجود برکت الهی را در سالهایی که بسیاری از شرکتهای تولیدی با مشکلات عدیدهای مواجه بودهاند، با تمام وجود حس کرده است.
سر زندگی و شادابی ویژگی بارز کارکنان توانای گروه فیروز
در ادامه این دیدار؛ علیرضا محسنی مدیرکل تامین اجتماعی استان قزوین نیز ضمن تبریک به مدیریت مدبرانه و موفق این مجموعه، سر زندگی و شادابی را از جمله ویژگیهای بارز کارکنان توانای گروه فیروز دانست.
محسنی بیان داشت: سازمان تأمین اجتماعی ارتباط تنگاتنگی با وضعیت اقتصادی و تولیدی کشور داشته و در شرایط کنونی و با بدهی ١٣٠ هزار میلیارد تومانی دولت، ۶۵ درصد از کل جامعه را تحت پوشش خود قرار داده است.
سازمان تأمین اجتماعی ماهانه ۴ هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان حقوق پرداخت میکند
این مقام مسؤول تصریح کرد: با افزایش ۱۰ درصدی سالانه جامعه مستمریبگیر، این سازمان به نوعی دچار ورشکستگی شده و با وصول حق بیمه تنها قادر به پرداخت ٩٢ درصد از حقوق بیمهشدگان خود است.
وی با بیان اینکه بیمههای تکلیفی رمقی برای سازمان تأمین اجتماعی باقی نگذاشتهاند خاطرنشان کرد: تامین اجتماعی با درآمد ۳ هزار و ٨٠٠ میلیارد تومانی خود، ماهانه ۴ هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان حقوق پرداخت میکند که کسری این رقم از محل سرمایهگذاری تأمین میشود.
۶١ هزار و ٣٠٠ خانوار مستمری بگیر در استان وجود دارد
محسنی با اشاره به اینکه ۶۴ درصد از جمعیت استان صنعتی قزوین تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند اظهارداشت: هماکنون ۶١ هزار و ٣٠٠ خانوار مستمری بگیر در استان وجود دارد و پا برجا ماندن سازمان در وضعیت تولیدی کنونی صرفا با فعالیتهای بسیجیوار و تمسک به اقتصاد مقاومتی ممکن است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان قزوین در خاتمهعنوان کرد: امید است با اتفاقات خوش آینده و رونق اقتصادی، سازمان تامین اجتماعی بتواند به تعدات خود پایبند باشد.
انتهای پیام
